Tandblegning i Silkeborg - Vejen til et flot smil

Få hvide tænder igen med tandblegning i Silkeborg. Med tiden oplever mange af os oplever i større eller mindre grad misfarvning af tænderne. En tandblegning kan hjælpe mod misfarvning. Misfarvning kan ske som følge af rygning eller rødvinsdrikning, eller der kan være tale om belægninger fra for eksempel kaffe eller the. Selv frugt og læskedrikke kan medføre misfarvninger. Heldigvis kan en tandblegning let få det lyse smil tilbage med en simpel og hurtig behandling. En tandblegning er ufarlig, men utrolig effektiv.

Hurtig og effektiv tandblegning

En tandblegning hos en af vores professionelle tandlæger på klinikken tager lige omkring en times tid. Efter en indledende tandrensning og beskyttelse af tandkød og slimhinde, foretages tre behandlinger af cirka 15 minutters varighed. Det koncentrerede virkestof er naturligvis gennemtestet og CE-godkendt, og hele processen overvåges af professionelle behandlere.

Måske foretrækker du at gennemføre en tandblegning hjemme hos dig selv, hvilket sagtens kan lade sig gøre. I givet fald anvendes lidt mildere virkestoffer, og behandlingen tager derfor omkring 14 dage. Her benyttes i stedet såkaldte blegeskinner, som er udformet efter tænderne. Blegeskinnerne fyldes op med blegegele, og bæres på tænderne nogle timer hver dag for eksempel mens du sover.

Få mere at vide om tandblegninger

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om mulighederne inden for tandblegninger, står vi naturligvis klar til at hjælpe, uanset om du ønsker en behandling hos os på tandklinikken, eller eventuelt foretrækker at gøre det derhjemme i trygge omgivelser.

Kontakt os allerede i dag på telefon her. Derudover kan du også få mere information på vores hjemmeside omkring parandentosebehandling og fyldninger.

Tandblegning

Vi er medlem af:

Medlem af Tandlægeforeningen

Vi samarbejder med: