Tandklinik i centrum af Silkeborg

Hos EBdent Tandlægeklinik ApS lægger vi stor vægt på, at du får en god oplevelse, når du besøger vores tandklinik. Derfor taler vi udover dansk også engelsk, russisk og ukrainsk. Vi stræber altid efter at skabe en behagelig stemning med en åben dialog om den forestående tandbehandling.

På vores tandklinik yder alle vores tandlæger professionelle tandbehandlinger, hvor du altid er velinformeret om hele processen og prisen.

Kompetente tandlæger på din lokale tandklinik

Vores tandklinik er beliggende i centrum af Silkeborg, hvor vores professionelle team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere yder en hensynsfuld og kompetent tandbehandling.

På tandklinikken starter vi altid med at skabe et overblik over behandlingen, som vi kommunikerer videre til vores patienter. Det sikrer dig en positiv og gennemsigtig oplevelse med minimalt ubehag.​

Vi benytter det optimale udstyr til hver tandbehandling og yder en individuel rådgivning inden for alle vores tandbehandlinger i Silkeborg. Det gør sig gældende både når vi rådgiverom bindeskinne og snorkeskinner samt udfører tandblegning mod misfarvning og rodbehandling mod betændelse med videre. Vi står altid klar med en dybdegående rådgivning, når du har spørgsmål til en af behandlingerne på tandlkinikken.

Kontakt tandklinikken og hør mere

​Ønsker du at bestille tid til en konsultation eller få mere information om en vores tandbehandlinger, så kontakt os gerne på telefon 86 82 35 00 allerede i dag.

Tandblegning

Vi er medlem af:

Medlem af Tandlægeforeningen Praktiserende Tandlægers Organisation

Vi samarbejder med:

pro:dental